Седми клас 2021-2022

Седми клас  2021-2022

Седми клас 2021-2022

В седми клас се обучават 24 ученици, от които 14 момичета и 10 момчета.

Повечето са родени през 2008г. Bторогодниците са трима- Гергана, Памела и Николета, а със СОП- 5 ученици. В класа има нов ученик, който успешно се адаптира в колектива.

  Учениците имат формирани навици за изпълнение на колективни задачи. Изграден е здрав и действащ колектив.   Учениците от 7 клас, активно участват в обществения и културен живот на училището и селото. Повечето ученици са със слаба мотивация за учене. Няма рязко изявени лидери, но има група ученици, които са организатори. Учениците се отнасят добре един към друг, обичат да прекарват времето заедно, но не  умеят търпеливо и внимателно да се изслушват.Случва се да се разминава това,което говорят с това,което правят.Познавателното им ниво на развитие е добро.Има ученици със слаба мотивация за учене,които често нарушават дисциплината.

   Родителите на учениците имат положително отношение към  училището.

   Голяма част от учениците имат добра култура на поведение и навици за общуване,но не винаги проявяват творчество,самостоятелност и инициатива.

    В работата си като класен ръководител се стремя да провеждам мероприятия за развитие на духувно-нравственото им възпитание с цел формиране на система от ценности, от позицията на които те ще оценяват своите действия и постъпки.